thank god its friday

Sista arbetsdagen innan helgen, känns helt underbart faktiskt. Veckan har gått fort faktiskt och nästa vecka ska jag börja stänga själv på jobbet. Nervös som fan! Men Rakel ska komma och hålla mig sällskap så det ska väl inte vara några problem. I dag efter jobbet ska jag kanske träffa Pia, har fortfarande inte träffat henne. Skulle ha gjort det varje dag hela veckan men blev inte av så kanske träffas idag istället. Inga planer för ikväll annars. I morgon är det en kompis till mig som har hurt ett ställe i Upplands Väsby med massa dricka sen bokat lite rum på Scandic hotell för dom som inte orkar åka hem. Låter jävligt lockande men det är bröllopp på söndag och vet inte om det är så bra att vara slitage gånger tusen då.

Hellú

Har egentligen ingenting att skriva. Ska snart röra mig till bussen för att åka och jobba. Idag efter jobbet har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, ska väl kanske möta bus-Pia. Nej jag ska möta bus-Pia kom jag på nu. Viktigt! På söndag ska jag på bröllopp. Då ska min faster gifta sig och då är det datumet 101010 också. Lätt att komma ihåg :)


Me ´n Frasse


Det är fredag

Och jag har precis vaknat. Skönt att man hinner vakna av sig själv och endå ha två timmar på sig innan man ska åka och jobba. Idag börjar jag elva och vet inte hur länge jag stannar och jag ska jobba hela helgen så det blir lugnt för mig. Sitter och lyssnar på Hoffmaestro med Im not leaving now. Den har liksom fastnat lite, sjukt bra text. Nej nu ska jag snart hoppa in i duchen och pumpa musik. Nån annan som ska va nykter idag? Ingen? Nähe


RSS 2.0