Möte

Idag har jag vart på möte på kontoret, en kille från Tele2 kontoret va där och pratade lite med oss. Måste tilllägga att det är ca tjugo grabbar, plus mig. Jag är alltså enda tejen men det kommer nog in lite chicks snart också. I morgon börjar mördarmånaden och jag är väldigt nervös men endå jävligt taggad.

Efter mötet idag åkte jag till Centralen men missade såklart precis tåget så jag åkte till Västermalmsgallerian och hälsde på Morad och Pojai Telekiosken. Ja och Poja tog hans racebil och åkte och handlade lite mobiler på NetonNet och åkte och lämnade dom i Telekiosken i Kista. Efter det åkte jag hem och nu ligger jag här. Önska mig lycka till för i morogn


Tisdag

God moron. Fyfan vad jag frös när jag vaknade för ett tag sen. Var tvungen att springa till duschen och där stog jag ett bra tag. Tror ni inte de var ännu kallare när ja skulle ut ur duchen sen? Såklart. Idag ska jag på möte på kontoret (igen) och i morgon kör vi igång våran mördarmånad. Igår ringde min "chef" och frågade om ja ville ha en biljett utomlands och fick fixa fickpengar själv eller en kryssning? Det är ju han och jag som åker, får prata mer om det idag.

Alltså jag känner mig som en riktig bitterfitta just nu, jag orkar inte prata med er. Jag är så jävla less på erat skitsnack hit och skitsnack dit. Hets hit och hets dit. Låt mig bara vara, behöver faktiskt ingen av er just nu. Hör av mig till er när jag har ork..

Kväll

Nu har jag städat lite också. Håller på att tvätta och snart börjar fångarna på fortet, sen dubbelavsnitt av Jersey Shore. Funderar på att slänga mig in i den nya ångduschen som vi har, hur skönt låter inte det? Finns även radio och mysbelysning där, och det finns en grej man kan sitta på där inne. Känns som att ja skulle vilja sitta där inne i minst en timme. Nej nu börjar fångarna på fortet kanske hörs senare.

<3


Rakel Christian och Jag


Less

Jag har ingen ork att snacka med någon, känner mig fett låg. Har vart så ett tag nu. Jag orkar inte, och jag pallar inte folk som ska hålla på att hetsa om saker och ting. Låt mig va! I helgen var jag iaf på Sportbaren och träffade lite gamla vänner vilket var sjukt roligt. Idag har jag vart på möte på kontoret om mördarmånadens budget och lite sånt där. I morgon kommer en kille från Tele2 kontoret och ska prata lite med alla säljare och på Onsdag smäller det. Jag ska börja köra själv och casha in. Kommer bli bra tror jag, Thailand i januari hoppas jag också. Jag och Pia, fyfan vad vi kommer ha det bra! Så jävla trött på alla jävla barn.

"Vill vakna upp breve dig" ♥

Ledig måndag

Idag blev det inge jobb för min del, han ja jobbar me skulle på möte och sitta och fixa med massa papper. Nu är det inte långt kvar tills jag-ska-jobba-en-hel-månad-i-sträck. Ska bli skönt att vara nykter en hel månad dock, det var inte igår. Idag har jag städat, kollat på The Hills, One tree hill och nu Las Vegas. Såg en film i morse också, kärleksfilm.

Fredags: Jag åkte till kontoret för att sitta och ha möte i fem timmar. Vi gick igenom alla avtal och vad allting var för något och sådär, det var jag och tre killar till plus han som lärde upp oss. Visste ni att just nu är jag enda tjejen på hela företaget? Ja jag trivs. Men det ska komma två tjejer nu i veckan som ska börja, men inte i min grupp. Men så fort mötet var slut mötte jag upp Daniela älskling och gick till bolaget för att köpa öl sen åkte vi hem till henne och förade lite sen åkte vi till Rålis. Det var mycket trevligt måste jag säga.

Lördag: Det var en dyster dag för många här i Bålsta, på självaste Håbo festdag. Men vi gförsökte hålla oss samman. Vila i frid Christian.

Då kör vi!

Vilken tur att jag vaknade av mig själv vid fem i morse då ja såg ett sms från snubben ja ska jobba me där de står att vi ska mötas i Gullmarsplan klockan nio. Då måste jag ta sju bussen hemifrån. Visst kommer vara där typ tjugo minuter för tidigt också men vad gör det? Nu måste jag snart kila till bussen så jag inte missar den. Hörs senare :) Puss

Söndag

Då var den här helgen förbi. I Fredags var jag som sagt hos mamma sen på Biffen ett tag. Igår låg jag bara hemma och orkade inte hitta på något tills jag pratade med Frida och vi kom på att vi skulle åka till Kista och kolla lite på kläder, efter det åkte jag hem och åt och sen gick ut och mötte Frida igen. Det som är så skönt är att vi bor på gatorna breve varandra så vi satte oss ute och ba snackade skit och sen gick jag hem och sov. Nykter lördag den 14 Augusti 2010. Bra Nathalie 'klappar mig själv på axeln'.

I morgon börjar jag jobba igen, så himla taggad är jag! Jag och han jag ska jobba me kommer bli ett så jävla bra team jag känner det på mig. Det här kommer bli kanonbra! Uppdaterar mer i morgon efter jobbet så kan ja berätta hur de gick! Puss på er

Taggad som fan!

Killen ja ska jobba med ringde precis, han har ringt mig nästan varje dag sen i Onsdags för att se hur jag mår och sådär eftersom att jag har vart sjuk (gulligt). Jag blev supertaggad av samtalet vi hade precis, han och jag kommer bli ett sånt jävla bra team och jag ska få börja sälja igen! Det här kommer bli så jävla bra tror jag. Gud inget kan få mig på dåligt humör nu. Cash is king!

Igår så satt jag först hemma hos mamma, vi satt med benen i polen i solen och drack lite vin och lyssnade på musik och bara pratade sen åkte jag ner till Teivi och drack lite mer sen gick vi på Biffen (ofcourse!) Satt där ett tag sen gick jag hema till pappa och la mig och sov. Det blev tydligen massa bråk där efter att jag gick. Vilken tur att jag inte var kvar.

Torsdag

Idag är det alltså Torsdag för er som har missat det, jag har legat i sängen och hostat hela dagen idag med. Blir så jävla less på det här men jag går ju på den där lakrits host medecinen nu (som jag spydde av igår) och Strepsils. Pia ringde och sa att jag skulle komma ner och dricka öl, om jag är sugen? Dum fråga men jag tror jag hoppar över det faktiskt. Känns som att jag hellre ligger här och svettas en dag till och blir av med lite till av min hosta. I morgon är det fredag och vad är planen för helgen? Lugn helg? Kanske..


Ta mig tillbaka till dräggiga URF


URF BILDER


Tjejerna


Jag på hotellet


På bussen dit


Jag och grabzen

 


Jag och Marek



Någon?


Skanksnubben


Still sick

Helvettes jävla natt, har legat och hostat som ett odjur och haft feber. Döda mig nu för jag orkar inte mer. Blev inge jobb för mig idag men det är okej eftersom att jag är så jävla bra och han skulle ringa mig efter mötet och berätta hur det gick och jag tror jag kör igång på måndag, för hur kul är det att prata med människor och stå och hosta upp lungorna? Jag ska vara helt frisk. Nästa festival blir det inget skrikande, inge stuka tån och inte bli förkyld. Lycka till Nathalie. Det absolut värsta jag vet är att åka tåg med rethosta, sjukt pinsamt!

Hotellet i Uppsala


Min underbara vän

Sa till mig idag "Det låter som du redan vet vad du vill, att du har vetat det en stund men att du inte riktigt kan släppa din rädsla för att bli sårad. Det är inte bara du shorty, det är genuint mänskligt beteende att vara rädd, att sen släppa ännu en hållbar princip att låta någon komma in på livet, verkligen låta någon se dig. Det är en konst. Du måste känna att du vågar, att du vill vet jag redan, precis som alla andra som har pratat med dig. Nu handlar det om dina egna principer och känslor. Min rädsla har alltid varit att vara ensam för jag tror jag är skitdålig på att ragga o flirta o va singel du vet.. men vi har en sak gemensamt nu; rädslan att släppa taget av det vi vet! förståry?" Tack älskade vän! Du har fått mig att inse en del idag och jag tänker göra precis som du har sagt ♥ Vilka vänner jag har

Sjukling

Jag är så helvettes sjuk. Näsan bara rinner och jag hostar så jag får kvälningar och svettas, säkert feber. Tån håller dock på att bli ättre men kan fortfarande inte gå på den. Två killar som jag och Pia träffade på URF ska tydligen ner till Summer Jam i Tyskland nästa sommar. Visst det är i Juli nästa sommar men de gäller att planera ;) Men jag och Pia har dock pratat om att också åka ner dit och då tänkte vi faktiskt sammåka med dom här två partyprinsarna. Bra va? Självklart blir det URF nästa år också.


Här är en video från URF 2010 på Bunny Wailer.
Kommer ihåg när den här låten spelades, hade ett par stora armar runt mig.
Man kan säga att jag trivdes.. ♥

 

 


Martin Jondo


Little closer ♥


Hurful game ♥

Uppsala rescention

Det som hände på Uppsala reagge festivalen, stannar där! men Pia helvette vad roligt vi hade!

HÖRDE JAG URF?

JA! Jag och partprinsess Pia drar till Uppsala reagge festivalen i morgon och vi ska röja sönder stället. Det blev bestämt precis att ja skulle me eftersom att Kim bangade. Labyrint, Jah Cure, Gentleman, Kapten Röd, Kalle Bah!!! Sitter och peppar till musiken nu. Ska även måla mina naglar röda, gröna och gula. Hur tungt är inte det? Säger bara en sak, S L I T A G E på söndag.

http://www.uppsala.to/Images/TouristSights/Reggae_2010.jpg


Det regnar män!

Kunde man ju ha hoppats på, men det regnar och det är så jävla tråkigt! Sen är det ju Uppsala reagge festival i Uppsala som börjar i morgon, kul väder! Men jag har kollat upp de på SMHI och för er som ska dit hoppas jag att vädret där stämmer, det ska bli sol med uppehåll och inget regn. Men det kommer nog vara ett jäkla lerbad där borta. Vaknade upp för ett litet tag sen och funderar på att kanske äta frukost snart, eller så ska jag hoppa in i duchen först kanske? Beslutsångest.

Ta mig tillbaka

Nostalgitripp, visst gull?



Sommaren 2010

I början var det sjukt bra drag, nu börjar de gå mot mörkare tider men det gör mig faktiskt ingenting, ska snart börja jobba och snart är vintern här. Stora mysiga kofter, te och mysiga hemmakvällar. Gud ge mig vinter!


Någon randomkväll i stan med Wilmer, Linus och Lina


Det var mycker Kir i början av sommaren



Frugans student, jag och Linus


Jag och Lillebror på min 20årsdag


Jag och Frugan på min 20årsdag


Söta jag


På Berns på min 20årsdag
DJ-båzet


Shopping sen krök med Frugan


Väntar på första tåget efter att ha vart på F12.
Det var då Joel Kinnaman, Nääken, Salongbetong-Danne m.fl var där.
Tyngsta kvällen


En fet kväll på Fabriken


Allsång och Blåbärspaj

När jag var redo för att lägga mig och kolla på film kommer mami in och frågar om jag ska kolla på Allsång och äta blåbärspaj med vaniljsås, hell yeah! Tha Baseballs var med och tycker faktiskt att dom var riktigt duktiga, har hört från vänner att dom är dåliga live men det tyckte inte jag! Sitter och lyssnar på min musik på min Spotifylista det var inte igår jag gjorde det. Sitter och njuter och ska snart lägga mig i sängen och kolla på Blood in, Blood out. Ovanligt va? Nej inte precis. Men nu var det faktiskt ett tag sen jag såg den.

Charlies målning


Hos mami

Sådär då, då var man hemma hos mami. Ligger i soffan och kollar på något kefft program på tv. Har precis dragit i mig två mackor eftersom jag kom på att jag inte ätit något sen i förrgår (!?) Tänker ligga här i soffan och bara ta det lugnt hela dagen, ikväll blir det nog en film som mamma och Micke har tankat, dom har alltid massa nya filmer. Det är bara att välja och vraka. Perfekt. Att vara här hemma hos mamma är som rehab, slappa och ta det lugnt, kolla på film och äta. Måste softa ner lite nu, jag börjar ju faktiskt jobba nästa torsdag =D Jusste måste till Solna och säga upp mig innan det också, får inte vara anställd på två säljbolag samtidigt..

Helgen

Helgen som var var väldigt händelserik måste ja säga.

Fredags: Började med att jag och Fru gjorde oss i ordning, sen sprang jag in på bolaget och köpte öl och sen gick vi till Biffen och satte oss med Juha, Honen och Ante. Sen bar de av hem till Pia och Juha eftersom att Joha och Honken skulle duscha och göra sig i ordning, När vi var där så gled jag över till brorsans kompis Ante där det var massa folk. Sen gick vi ner till Biffen igen och Fru åkte till stan. Det var bra drag och det hände mycket den kvällen, Juha fick ett glas i huvudet, sen kom även brorsan och hans polare ner. Efter det gick jag Kenny och Charlie hem till brorsan där jag och Charlie drack massa mintu och vin.

Lördags: Vaknade av att Juha ringde och väckte mig vid niotiden och breve mig låg en trött jävla Charlie, jag såg att mintuflaskan stog bredvid sängen så jag sträckte mig efter den och tåg några klunkar, så var lördagen igång . Det kommer komma upp en bild på Charlie snart också. Ja han var vaken och han ville att jag skulle måla på honom. "Kan du inte köra en fet ryggtavla?" "Självklart, men det får inte plats mer" "men rita på benen då". Sen blev det vin och sen gick jag över till Pia för lite bärs och lite mer mintu. Full som en kastrull gick ja hem till Fru för att duscha och sen gick vi till Biffen och mötte upp resten. Var även uppe hos brorsan ett tag där dom krökade som vanligt.

Söndags: När jag vaknade upp hemma hos Pia sliten som ett jävla as och hade lite halvångest över den fullaste helgen på länge sen ringer Grönis och frågar om vi ska dricka öl, jag funderar ett slag och ringer upp honom tio minuter efter. "Vi möts i Gröna dalen". Sen kom även Honken förbi och vi spelade basket och drack öl. Det var rolig och full blev jag kan jag lova. Sen gick vi hem till Grönisoch dräggade lite sen gick jag hem och sov hos Frun vid halv fem tiden. F A I L

Snälla förstå ironin i att jag skriver Biffen med fet text och ett hjärta efter. Jag har säkert glömt om att skriva om halva helgen, men allt ska inte upp här. Ni som vet, ni vet.


Allmänt

Jag vet att det har varit väldigt dålig uppdatering här, men har liksom inte haft något att skriva känns de som, har inte heller haft någon ork. Alla dagar har varit samma sak, vakna, kolla på tv, sitta vid datan, käka, kolla film, sitta vid datan, sova. Jag får panik av att inte jobba nu, får panik av att inte göra någonting alls. Den trettonde Augusti börjar jag jobba igen och ni anar inte hur glad jag är över det.

Igår var det en väldigt lugn dag, vaknade och sen hoppade in i duschen och sen gick jag upp till min partyprinsessa Pia som stog och lagade mat och Juha som stog i duschen. Efter det så åt dom middag och sen gick vi till centrum för att hyra film och Juha skulle dra ut en femhundring på spelmaskinerna, vilket han gjorde också. Sen gick vi hem till Pia och Juha igen och kollade på en film som jag redan hade sett.

Efter det så åkte jag till Spånga och träffade min fina Daniela som hade tattuerat sig. Vi satt och pratade om allt och ingenting sen åkte ja till Bålsta och träffa Fru och gick hem och sov. Nu sitter ja här i vardagsrummet med Jonas och kollar tv och ska om ett tag börja packa ihop mina saker och vänta på att Micke kommer och hämtarmig för att sen åka upp till mamma.

RSS 2.0