Fredag

I onsdags så slutade ju jag klockan 8 på morgonen. Jag var för trött att sitta kvar på jobbet och sen åka till Ikea så åkte hem direkt när jag slutade. Åt lite frukost sen var det puss och god natt. Vaknade sen runt 1 tiden och drog med mig Pia till Ikea. Det blev inte så mycket, två svarta filtar, ljus och tre ljus stakar. Tur att Ikea i Kungens kurva är det sämsta ever så jag inte spenderade så mycke pengar. Det är inte en sån månad nu!

Igår var det torsdag och jag var ledig då med. Jag och Lina drog till Naturhistoriska museèt, det fanns massa djur där. Det var roligt att träffa lillan och göra något. Sen blev det sushi och mongolisk mat på Mandarin.


Nattinlägg

Idag var det tisdag, idag så har jag tvättat och storstädat lägenheten. Efter jag hade gjort det så kollade jag runt i lägenheten och insåg att jag måste åka till Ikea. Jag tänkte ta mig en baby nap efter städningen så jag la mig i soffan. Det fick man inte göra för Johan var hemma tidigt från jobbet. Det var den babynapen, på typ 30 sekunder! Sen åkte jag i alla fall till jobbet. Skulle egentligen ha jobbat 16-22 men en blev sjuk så erbjöd mig att stanna till 08 istället.

I morgon bitti ska jag i alla fall hänga på låset på Ikea i Kungens kurva. Stannar nog kvar på jobbet till strax efter 9 så jag slipper snurra runt allt för länge. Det som ska köpas är, filtar, en lampa, förvarings boxar, lite ljus prylar.. Älskling bli inte arg om det blir för dyrt! Men vi måste faktiskt handla och nej det kan inte vänta!


Rihanna - We found love

Repeat

Bra start?

Kan säga att jag inte var speciellt nöjd med mig själv i morse när det här hände. Tror faktiskt till och med att det är en pytteliten sak kvar i hands free hålet på telefonen. Ska testa Johans hands free när jag kommer hem och funkar inte det för att det tar emot någon stanns kommer jag bli helt jävla tokig, gå till tre och säga åt dom att fixa problemet! Sånt här gör mig så jävla less, att vara tvungen att hålla i telefonen när man pratar. Vem gör någonting sånt? Inte jag..

 

 

 


Jobb

Sitter på jobbet och har planerat att jag förmodligen ska göra ett ryck och verkligen storstäda lägenheten i morgon. Kanske tvätta nån maskin tvätt också. Jag blir alltid taggad att ta tag i saker när jag är på jobbet, jag vill vara duktig liksom. Så fort jag slutar så är jag otaggad till tusen igen. Men ska försöka städa och tvätta lite i morgon. För är ledig på onsdag och torsdag och tänker inte göra det då för på onsdag ska jag åka och kolla på bebis som kom till världen i helgen! På torsdag kanske jag och Pia ska åka till Ikea och shoppa lite. Sen är det 6 dagars jobb som väntar. Så man kan säga att jag går i ide på torsdag kväll och återkommer onsdagen efter det 22:00!


Grattis Rakel och Robin

Tänkte säga grattis till Rakel och Robin som blev föräldrar till världens sötaste dotter, Celine!

Helgen

I fredags så blev det myskväll med pojkvännen. Han lagade middag, ytterfile med hasselback potatis och chili bea! Jätteduktig var han och det blev jättebra.  Drack massa vin och kollade på Idol. I lördags hade jag lite för ont i huvudet för att ens gå upp ur sängen innan klockan tolv, jag som aldrig sover så länge! Johan åkte iväg och kollade på boxning och jag var hemma och städade lite och kollade på Carlifornication. Sen när han kom hem blev det middag och film. Allt för min syster, grät som ett litet barn. Brukar inte gråta så lätt till filmer men var mer känslig än vanligt för hade några timmar innan fått höra att Martin hade gått bort. Vila i frid vännen!

Igår var det söndag och började med att äta frukost sen gick jag och Johan ut och tog en promenad. Vi gick till Gamla stan, sen igenom Gamla stan och sen gick vi förbi Fältöversten för att äta lunch sen gick vi hem igen. Sen låg vi bara och mös resten av dagen. Nöjd med att jag för en gångs skull fick umgås med min egen pojkvän!

Cheers (Drink to that)

Dagens låt blir utan tvekan Rihanna - Cheers!
Nu ska jag städa och pumpa musik!

FREDAG!

Åh vad skönt med fredag, efter dagens jobb pass så är det helg! Vakna för ett tag sen av att Johan kom hem igen eftersom att han hade glömt sin mobil. Smartass! Idag är det fredag och tvätt och städdag. Fick ingen tvätt tid igår så det fick bli idag istället. Det är så skönt när allting är rent och snyggt när man är ledig. Igår så satt jag och kollade lite på tavlor och inredningssidor när jag kom hem från jobbet. Jag vill flytta och fixa lägenheten så som jag vill ha!! Nej nu ska jag börja diska och plocka undan lite! Puss

Veckans planer

Måndag: Jobba 16-22
Tisdag: Åka till Bålsta och sen åka och jobba 16-22
Onsdag: Ta en promenad och sola sen jobba 16-22
Torsdag: Tvätta och storstäda lägenheten sen jobba 16-22
Fredag: Jobba 16-22

Måndag

Vaknade runt halv tio idag, har inte gjort så mycket hitills. Druckit kaffe och målat tånaglarna! Pratar med Johan i telefon och han håller på att dra sånna där töntiga skämt. Du vet, you know! Ska snart diska tänkte jag och plocka undan lite här hemma. Har pratat med Pia och vi har bestämt att vi ska åka till Ikea så jag får köpa hem lite grejjer till lägenheten. Kanske blir nästa onsdag eller torsdag eftersom att jag är ledig då. Sen så är det så att Pia ska åka till Teneriffa i två veckor så tänkte att det skulle vara bra att träffas innan hon åker. Nu ska jag diska!

Black Jesus




 


Allt hat åt SL!

Igår när jag och Lina skulle hem från Jakobsberg så kom vi till stationen 23:55 och tåget skulle gå mot Stockholm C 23:59. Sen ändras skylten att tåget ska gå 00:29 istället! Okej tänker vi och frågar retardet som sitter i tåg spärren om det är ersättnigsbussar men han säger att det inte är det och att tåget ska komma. Vi väntar och klockan blir 00:32. Det står att tåget är försenat och ska komma 00:35. Men det kommer inget tåg så vi går tillbaka till den efterblivna jäveln i tågspärren igen och han säger att det nu är ersättningsbuss och den går om ca två minuter. Vi missar såklart ersättningsbussen och får vänta i ungefär tjugo minuter på nästa buss. Under den tiden ringer Lina till taxi och säger att dom ska skicka en bil till oss och skicka fakturan till SL. Men det gick inte så bra för henne. (Det blir inte bättre av att man säger FUCKING ungefär varannat ord) Sen kommer det iaf en buss och vi åker till Spånga och tar tåget till T-Centralen där ifrån. På SL´s hemsida stog det att det inte gick några tunnelbanor mot Ropsten och att vi skulle gå till Sergels Torg för att ta nån buss. Vi går förbi tunnelbanan bara för att kolla om det gick någon tunnelbana. Då gick den efter tre minuter. VAD ÄR DET FÖR JÄVLA FEL PÅ SL? Gör fan ingenting rätt!

Lördag kväll

Igår vaknade jag runt halv fem och var verkligen jätte trött. Jag städade undan lite här hemma och sen gjorde jag mig i ordning och sen gick jag och mötte Lina och så gick vi upp till Ica för att köpa det sista. Sen blev det hemmagjord pizza, tre aporna och shotta sourz. Efter det så ville vi komma på något att göra och det slutade med att vi åkte till Kallhäll sen till Jakobsberg där vi hamnade på Pg! Fick se en skymt av min pojkvän också innan jag och Lina bestämde oss för att åka hem och äta pizza. Hemresan gick inte prima ballerina om man säger. Kommer ett inlägg om det också! När vi kom hem blev det pizza, juice och två huvudverkstabletter för jag hade ont i huvudet. Lina gjorde inte det och hon hade rätt ont i huvudet när hon vaknade, jag var rätt nöjd med mig själv då!

 

I morse blev det pizza (IGEN!) och Sons of Anarchy. Städade undan lite och tog en dusch, sen kom pojkvännen hem och Lina började röra sig mot Bålsta. Har inte gjort så mycket sen Lina åkte. Gjorde mat, det blev spagetti och köttfärsås som vanligt. Den här gången var det inte jag som ville ha det, det var faktiskt Johans förslag. Sen har vi haft en tävling om hur mycket pengar det var i spargrisen. Men Johan ska som vanligt alltid fuska så fort det är nått så ingen fick en massage (det var det som var "priset" till den som gissade bäst).

 


Jag igår när jag pratade med Lina!

 


Vasa museét

 

 

 


Trött tjej!

Jag tror inte någon förstår hur mycket jag skulle vilja sova just nu. Att veta att alla sover förutom jag gör att jag tycker synd om mig själv. Måste jobba över ca en halvtimme i morgon så slutar runt halv 9 i morgon bitti. Då får vi se om jag orkar sola eller inte, skulle gissa på att det blir ett stort N E J! Kommer vara så trött att jag åker raka vägen, går och lägger mig i sängen och däckar på en gång, det är något jag skulle vilja göra nu iaf!

Idag har jag haft världens mysigaste dag med min pojkvän. Vi vaknade upp med varandra (händer typ aldrig eftersom att vi jobbar olika tider hela tiden!) och jag tvättade lite och han uppdaterade min IPhone så nu har man värsting program. Sen tog vi en promenad hemifrån oss till Vasa museet och sen gick vi till T-Centralen och käkade på Olearys. Efter det blev det en baby nap sen åka och jobba! Och nu sitter jag här, trött som ett as!

I morgon blir det som sagt en lång baby nap när jag kommer hem! Sen på kvällen blir det hemmagjord pizza och massa vin!


Vill hem!

Sitter på jobbet och nu är jag trött! Jag vill hem till min pojkvän som har storstädat och diskat hemma medans jag är på jobbet, hur bra är han inte? Han är bäst när han lägger den sidan till! Han sitter och myser och dricker öl. Jag vill också dricka öl!

I morgon ska jag tvätta lite, och Johan ska nörda framför datorn och uppdatera min iphone för det har tydligen kommit något nytt program? Sen kanske vi ska ta en lunch eller nått tillsammans! Ska bli kul att umgås lite, för vi har för lite tid för sånt. Ska kanske försöka sola i morgon också, eller så gör jag det på lördag morgon när jag har slutat jobbet. Man är ju vitare än vitast just nu.

Lördag är dagen D! Då kommer Lina som jag inte har träffat på tusen år känns det som. Nu när jag har flyttat från Bålsta så blir det lite mer komplicerat för oss att ses. Men på lördag kommer hon och kanske Daniela på middag och vinkväll. Kommer bli hur mysigt som helst! Sett fram emot det i snart en vecka. Det är det som är så skönt med mig och Johan, för på lördag fyller en kompis till han år (grattis Hammaren) och då ska han åka till Kallhäll och fira honom med sina kompisar, och då tar jag över tjejerna för vinkväll. Det är skönt att vi är ett par som kan göra saker på olika håll! Ibland iallafall..

 

 


2 Dagars jobb

Ska jobba idag och i morgon natt. Sen är det helg! Längtar som bara den! I morgon ska jag försöka umgås med min pojkvän på dagen. Vi prata om att vi kanske ska promenera och äta våfflor nånstanns. Sen blir det en babynap så jag orkar jobba melln 22-08. Juttä måste ladda ner en bok till Ipaden också så jag har något att sysselsätta mig med på jobbet. Nu är det så att jag fick i mig tre glas vin igår, kan man bli bakfull på det? Tydligen!

BLOGGVÅLDTÄKT


Istället för facerape! /L


Tisdag

Tisdag idag, vaknade första gången vid halv sex eftersom att larmet på min mobil ringde så jag kunde väcka Johan som låg och sov och inte kan vakna själv. Ja, jag är hans väckarklocka. Känns skönt när man börjar fyra men endå måste vakna den tiden för att jag ska väcka han som ska gå upp. Efter att han hade gått somnade jag om och vaknade vid halv tio. Gick upp och satte mig vid datorn och drack kaffe sen diskade jag och nu ligger jag i soffan ochkollar på Snabba Cash. Ska snart börja göra mig i ordning för att åka och jobba. I morgon är jag iaf ledig och ska sola tänkte jag. Idag blev det ingen promenad eftersom att jag inte har nån portnyckel för att Johan har den annars kommer han inte in när han kommer hem från jobbet.

Spargrisen!


Måndag

Idag har jag jobbat mellan 8-16. Det gick bra men det var segt och jag var trött. Kom hem för ett tag sen och har hunnit duschat och räknat pengarna i spargrisen! Nu dricker jag kaffe och sitter vid datorn och ska typ snart laga mat. I morgon börjar jag inte förrän 4 så blir nog en powerwalk med Lina i telefonen i morgon bitti. Måste lära mig Gärdet så jag hittar! Har inte vart runt och kollat nånting än, har gått till mataffären och till tunnelbanan.

Hej på er!

Det var typ tusen år jag skrev. Det har hänt en del sen sist, har inte haft någon data så har varit segt att blogga från Iphonen. Tror det är lite därför jag slutade blogga. Lina är på mig om att jag ska börja igen så får väll slänga in ett inlägg nu då. Nu har man skaffat pojkvän, flyttat från Bålsta till Gärdet och är fast anställd! Helt nytt liv med andra ord. Trivs som bara den här på Gärdet men det är tråkigt att det är långt från mina girls. Men får ta mig tid att åka och träffa dom när jag är ledig. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, gick upp vid kvart över nio och la mig och kollade på Sons of Anarchy. Sen har jag städat och försökt lära mig Mac datan som min kära pojkvän har köpt. Fattar nada! Snart kommer han hem från jobbet och så tänkte vi laga någon middag sen bara ta det lugnt. Sen ikväll ska jag träffa Daniela för en kvällsfika inne i stan! Ronja Rövardotter på tv! Hörs!

RSS 2.0