middag med Ljzm

Ska börja göra mig i ornidng nu för att sen möta Lina i centrum och köpa kroketter bea sås och fläskfile sen ska vi ner till henne och laga mat och bara softa, kanske blir en prommis med valparna sen. På lördag is the day, min lilla bebis åker till hennes nya ägare. Jag vill inte! Fårspendera så mycket tid med henne som det bara går nu innan helgen.


Min Bebis som liten


denna vecka:

Tisdag ska jag träffa M då han ska hjälpa mig med lite grejjer, Onsdag eller Torsdag ska jag och Lina gå och se Sex and the city 2 och på Fredag tar ju lillan studenten så då blir det att möta upp hennes bror nere i Gröna Dalen medans Lina är i skolan och dricker skumpa sen ska vi kolla på utspringet och sådär sen ska vi hem till Lina för smörgåstårta. Lina berättade precis att på lördag är det Skrattstock inne i stan vilket vi MÅSTE gå på, det är sjukt roligt. Jag var faktiskt där med Lina för exakt ett år sen också.

Okej nu kommer det


Jag i lördags (jag lipar det är inte min läpp)

 



måndag

Nu är det måndag vilket jag tycker är ganska skönt eftersom att den här helgen har varit fylld av alkohol. Har hunnit med en hel del faktiskt. Vi har grillat, försökt cykla, klättra över staket, vart hos mamma, vart hos brorsan och biffen. Det är inte det enda kan jag säga, det har varit en riktigt rolig helg. I lördags var den bästa dagen, jag och Lina gled runt osminkade i mjukiskläder, men det gick ju bra endå haha.

Just nu håller jag på att tvätta och idag blir det kontoutdrag vilket jag egentligen inte vill göra men måste för tänkte dra med mig Lina in till stan i morgon och shoppa lite. Nej nu blir det frulle. vi hörs när vi hörs. (vet inte vilka bilder jag vill lägga upp än, det var ganska dräggigt som jag sa)

söndag

Okej nu har jag och Lina haft en tuff vecka, 4 dagars onykterhet och tre chilldricks dagar. Igår när jag vaknade så jag gick jag ner till Lina och köptemed mig Billys pizza tll oss som vi käkade senvar det bara att öppna första ölen vid 12, sen blev det champagne och massa vin och Mintu shots och Kaluha shots. Det var full rulle igår men jag har inte haft så roligt på länge.

Sen skulle jag, Lina och hennes brorsa, Grönis och Mackan grilla och Jonas (Linas bror) skulle ta hand om potatisen, han somnar på bordet och bränner potatisen, grillen slockna och köttet var rött. Perfekt.

Jag och Lina var på vift här i Bålsta så skulle jag klättra över ett stort plank med hjälp av Lina men det går verkligen inte, vi försökte typ 5 gånger, en av gångerna så ramlade jag på rygg. Sen är det någon som tutar. Det var Polisen. Dom var väldigt trevliga och tyckte nog att vi skulle gå hem och sova.

Sen träffade vi på dom igen, då dom kollade leg på mig och Lina hade ingetpå sig så hon rabblade upp sitt personnummer för dom typ fyra gånger på rad jättefort så att dom visste att det var hennes haha! Sen efter det gick vi hem och sov och nu ska jag snart ner till Lina för att äta glass och bara chilla. Hon är väldigt bakis idag tydligen.

Nu ringde Lina och sa att vi skulle möta upp hennes brorsa och dom nere i Gröna dalrn, kanske blir en kall eller två? Hörs!

fylleinlägg

Nu är hon full igen, sitter hemm hos mamma och har spelat kort och druckit groggar och nu sitter vi och kollar på så ska det låta och det är så dåliga artister med, frugan är på fyllebrändboll och vi ska träffas upp sen för att drägga lite. Lillebror kom för ett tag sedan. Uppdaterar mer i morgon och det kommer bilder.

Pratade med Markus på jobbet idag, skulle ha mött upp honom på Söder igår men han var för full. Han sa att jag skulle ta vara på ungdomen och kröka för när man blir 22 så räcker det med att man dricker tre glas rödtjut sen är det kört och man ligger och spyr som en gris, vad säger man? Färsking



Jag och tjejerna


Ljzm & Lnz

Igår så var jag och Lina hundvakt till dom små liven, dom hade så mycket energi igår och bråkade som bara den. Vi satt på hennes baksida och drack lite Kir och sen gick vi till Gröna dalen skolan så dom fick leka av sig lite. Sen kom även Z och hunden Bob förbi, Bob är så söt att jag bara vill äta upp honom! Efter det gick vi hem till Lina igen då hennes mamma kom hem med beskedet att dom var tvugna och avliva Blåklockan, RIP!

Sen åkte jag och Lina till söder och mötte Linus där det blev öl och den där turkisk peppar shoten som vi har tjajat så mycket om. Jag tog en fyra och en sexa sen minns jag inte så mycket mer från gårdagen. Jag ska snart kila ner till centrum och köpa nagellack och nagellackbortagningsmedel och sen ska jag upp till mamma för middag och en öl eller två.

saknar dig med

Sitter och pratar med Shorty, gud vad jag skanar den killen. Synd att vi inte umgås eller pratar så värst mycket längre, men det är bara så det har blivit. Vi får ta och träffas någon gång innan jag åker, vi var för tajta för att det bara ska rinna ut i sanden. Du betydde mer än så, Its a shorty thing!

för er som undrar

vem den här Lina är så är det
WWW.LAJNALIZM.BLOGG.SE

torsdag

Idag är det torsdag vilket betyder löning för mig. Ikväll kanske jag skulle träffat Markus på jobbet för ett glas vin eller två men tror jag hoppar det för jag orkar nog inte åka in till stan ikväll, ska hänga med Lina idag (ovanligt va?) och ska dra med henne till Statiol och kolla på den virriga damen, vi ar sagt att vi ska göra det nu i tre dagar men aldrig kommit dit. Men idag ska det ske.

Så vad ska jag och Lina hitta på ikväll då? Det blir nog en filt nere i Gröna Dalen eller sitta på hennes baksida med en pava vansinne (Kir) och bara snacka skit och leka med valparna. Nästa helg så kommer den nya ägaren och hämtar min lilla bebis. Jag kommer gråta floder och vill inte ens tänka på det än.. Min lilla prisessa

Igår så

blev det full rulle på mig och Lina, vi lagade middag tillsammans och drack lite vin och lekte med valparna. Sen bestämde vi oss för att åka in till stan och träffa Linus och Wilmer, det var trevligt. Sen gick vi och tog en öl på ett ölhak i Fridhemsplan. Efter det åkte vi hem och det var en tjej på tåget som var himla full och satt och skrek och hade tagit med sig en snubbe från stan, tror ni han ångrade sig när dom klev av i Bålsta och insåg att sista tåget hade gått? O ja!


mina tre vänner

Nu kom jag hem för ett tag sen har varit och träffat Gunn, det var länge sen. Sen nu har vi planerat ett det blir apberget endå och jag och lina ska hänga med våra tre små apor, Linus och kanske Nikolina och co. Det blir trevligt och det kommer komma upp massor av bilder i morgon. Justdet, måste kolla tanten också..


god morgon

Idag är det onsdag, lill lördag. Trodde jag skulle få lönen idag men den kommer i moron. Annars hade jag och Lina tänkt göra picknick och köpa vin åka in till Apberget idag men det blir inte så, kanske i morgon? Vad ska jag då göra idag. Måste iaf gå och kolla på den där konstiga tanten idag..

slapp tisdag

Okej den här dagen har jag inte gjort många knop, städade lite här hemma sen gjorde jag mig i ordning  och gick ner till lina där vi kollade på superprinsen och väntade på att det skulle sluta regna sen gick vi ut med valparna, mysigt! Efter det gick vi upp till centrum och köpte två värma-i-ugnen-pizzor och kollad på baksmällan sen ugly Betty, Desperate housewifes, Cougar town och Christine.. Nu har jag precis kommit hem och sitter och kollar på Sex and the City och ska snart sova.

Kom precis på att vi glömde gå till Statiol för att kolla på den där tanten som står där hela dagarna och nätterna, vi har haft så mycket att göra idag att vi inte har hunnit! Vi får gå dit i morgon helt enkelt. Ska snart lägga upp lite bilder på valparna. Pusspuss

regniga dag

Vaknade vid 10 i morse och såg att det var jättetråkigt väder, så vad gör man då? Jo min alkishagga till flickvän och jag ska kolla film och bara ta det lugnt, det blir Baksmällan. Den är ju så sjukt rolig. I morgon hade vi planerat att åka in till Apberget med picknick och vin om det blev bra väder men det verkar inte bli så.

Jag och Lina fick veta idag att det står en skum tant borta vid Statiol här i Bålsta så vi ska typ gå bort och kolla på henne sen. Turistattraktion. Hon går och väntar på att hennes man ska komma och hämta upp henne med taxi (men han är död?!) Jaja, får se om hon står där. Nu ska jag städa och hoppa in i duschen.

lilla bebis

fick följa med. Vi gick ner till Gröna Dalen och satte oss med lill fia som var helt galen, efter det gick vi hem till mig, satte oss på balkongen och käkade kladdkaka och pumpade musik och spanade på människor och öl lastbilarna. Sen nu har jag diskat och ska städa lite, Lina gled ner till skolan för att ha spanska.



ut i solen

Ska snart gå ner till Lina för att möta henne sen gå och sätta oss i solen nere i Gröna Dalen. Kommer bli hur najs som helst, kanske får med oss min lilla bebis också (det är en utav Linas valpar som jag är helt kär i). Det kommer bli roligt, tar även med kameran. Pusspuss

i lördags

så hände det en ganska rolig sak när vi var på väg hem med tunnelbanan. Jag Lina och Nickis sitter på två säten och killen mitt emot oss är jättefull, så full att han ramlar ut i mittengången och då säger Lina "vad gör du? sätt dig på sätet" Och killen sätter sig upp och börjar tjaffsa lite med Lina sen när vi är framme i Slussen säger jag till honom "skulle inte du av här?", "nej jag ska till stan" och då kommer Lina in och säger "det är ersättningsbussar". Fort som bara den spriger an ur tåget och skriker "tack,tack!" Visst kändes det lite elakt såhär i efterhand men han borde ju fattat eftersom att de gick på folk på tunnelbanan. Bränd kille

Grattis N


i efterskott.


Lina häng

Nu kom jag precis hem från Lina där även Ida och Jennifer var, snackade lite med Lina om allt som händer och sker och helt allvarligt så är du riktigt nära på att åka nu alltså. Vad ska man med vänner till som inte beter sig som vänner? Jag vet att du överdriver saker och ting men jag har redan pratat med andra för bekräftelse. Nej jag orkar inte lägga ner tid längre. Byebye! Snart är det sova för min del. Puss slash Nathale

söndags syssla

I morse när jag vaknade var jag sjukt bakfull, gick ner till Lina där det blev en rulle och käk, efter det började vi kolla på någonting på MTV som hette Jersey Shore och jag blev helt fast. Sen gick jag hem och fortsatte kolla på det och gjorde kladdkaka. Nu ligger jag och väntar på att Gossip Girl ska börja sen ska jag bara ta det lugnt. I morgon är det den 24e vilket betyder att jag får lön på Untzdag då jag ska gå ner och beställa mitt pass. Det blir skitbra. Snart börjar det nu ska jag bänka mig framför tvn och dreggla lite över Chuck Bass.


delete, check!

ditt nummer är raderat, du är en sån äcklig människa och jag vill inte ha något med dig att göra. Nu måste jag reda ut en liten sak som folk verkar ha missuppfattat ganska rejält eftersom att du ljuger och hittar på saker? Fick ett roligt samtal från en kompis igår som sa att hon hade gått runt och sagt att "Hon knäade mig i magen och skallade mig" Vilket självklart inte är sant! Jag känner inte den där tjejen och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, det där handlade inte ens om dig. Det var en annan person som jag var lack på och DU kommer och lägger dig i? Bara så att alla ska veta hur det ligger till nu. Nej vi bråkade aldrig fysiskt, vi höll varandra i håret lite snyggt. Du gör bara bort dig när du går runt och hittar på saker.


bilder från igår


Nikolina och Jag


Jag och Lina på apberget



Jag


Nickis 21 år

Igår var jag med Lina och dracköl först i Gröna Dalen sen gick vi hem till henne och fortsatte dricka öl och lekte lite med valparna och sen blev det grillning, hur gott som helst! Efter det började vi röra oss inmot stan eftersom att lilltjejen fyllde 21. Vi åkte till Apberget som ligger på söder och det var jättemycket folk där, mysigt! Sen blev det ölhak med ännu mer öl. Fulla som kastruller åkte vi hem med sista tåget.

nhe & ljzm

ska drägga idag, love it!


sunshine

Nu håller jag på att vakna till liv, ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ornding för att sen gå och möta mamma och Micke vid tåget och åka till mormor. Glömde även min mobil där så nu ska vi se hur många missade samtal och sms det är på den. Jag har lite dåligt samvete över hela Mexico grejen med mamma, jag kommer sakna henne så in i helvette men jag måste bort ett tag. Perfekt att åka till paradiset då eller hur? Pappa kom precis in och frågade om jag skulle med till Enköping på en bilutställning, han är ju för söt men nej. Nej nu blir det en cancerpinne och sen duschen. Puss!


Mexico baby

Igår berättade jag för mamma om Mexico, igen! Det började med kaos på hög nivå och slutade med att vi satt och tjöt i varsin ände. Mamma vill inte att jag ska vara ifrån henne så lång tid men jag vill iväg och resa och ha ett års fylla. Nej jag skoja, men ja måste försöka sova ett tag innan ja ska vakna för att göra mig i ordning och åka in till den äldre generationen. (mormor)

gå och dö

Vad i helvette håller du på med? Fuck a you! Igår var jag hemma hos mamma och solade hela dagen sen blev det champagne för att mamma och Micke firade tio år på deras förhållande, det var trevligt. Sen blev det smörgåstårta och sprit. Sen kom Ljunkan upp och kasta pil med oss, jag var så jävla värdelös och träffade knappt piltavlan. Jag vinglade hem här vi fyra kvisten full som ett as och nu har jag vaknat fem timmar tidigare och är bakfull och jävlig och ska in till mormor med tjugo i ett tåget. Mer spritfyllor åt flket!


älskade du


hjerta

Jag vill åka nu..


du är ful

Får jag fråga dig en sak? Hur i helvette kan du nästan bli tillsammans med en sån ful tjej? Eller ni kanske är tillsammans bara det att ni inte går ut med det, det enda som skiljer det ni har nu och ett förhållande är att ni flyttar ihop, hon är ju endå hos dig hela tiden. Men iaf hon är så ful så jag dör! Tjock är hon också, fyfan!


det är varmt

Sådär nu kom jag precis hem från mamma, det blev en 40 minuters promenad upp och 40 minuter ner. Skönt men det var bara för varmt, höll på att dö! Har fått en vattenblåsa under foten också det är ju sådär lagon kul. Jag är iaf jättetrött och funderar snart på att gå och lägga mig (desto fortare blir det fredag).

Idag har jag pratat med Mexico på skype videosmtal woho! Han ska dessutom dra till Miami i sex månader i augusit, JAHA?! Vad ska jag göra då? Det löser sig men jag kan inte banga nu. Just nu sitter jag och pumpar Melissa Horn och kollar på vänner, kommer snart somna!

sällskapsresan

Jag får nog flygsällskap av en gammal vän till mig när vi åker ner till Mexico, i slutet på Juni har vi pratat om att vi ska åka. Han är producent och ska ner och fota och ha sig så det blir kanonbra. Mellanlandning och sådär själv är ju inte min starka sida skulle jag tro, hardock aldrig testat men är inte så sugen på det heller, tänk om jag går vilse?

onsdag klar

Så var denna dagen förbi också. Idag har faktiskt vart en riktig slapp dag för mig, körde inte ens promenaden i morse som jag brukar gå (eller har gjort i ca 1½ vecka). Vaknade vid nio och satte mig lite vid datorn, sen blev det en kvart i solariet så lite av dim vita trianglarna på brösten försvann. Efter det gick jag hem och gjorde mig i ordning och åkte upp till mamma på middag där det blev hemmagjorda tacos pizzor(!)

Sen blev det en halvtimmes promenad ner till pappa igen för att sen gå och möta Rakel och sen gå ner till Lina för att leka lite med valparna och jag har verkligen gått och kärat ner mig i en. Gud vad jag vill ha henne. Snart börjar golnytt (efterlyst) så ska ta och kolla på det.


dagens ego


love life

Idag är det Onsdag, som dom flesta kallar lill lördag och krökar till, i det här fallet är det den tråkigaste dagen den här veckan eftersom att det inte är någon sol. Jag funderar på att gå och sola solarium idag, yes jag vet jag blir beroende av att sola och att vara brun. Men nu måste jag sola solarium bara för att jag är vit över brösten av bikinin, ingen höjdare!

Nu sitter jag och pratar med min polare nere från Mexico, vilket inte gör mig mindre sugen på att sola och dricka sprit! Skämt och sido, men jag blir så less på Sverige bara. Det ska alltid vara massa drama, inget att göra så varför inte bo på ett av väldens finaste ställen med vita långa stränder, party all night long och bara massa glada människor. Ta mig dit nu..
(Lägger snart upp en ny bild från Mexico sommin kompis har tagit)

sol och bad

Idag åkte jag hem till mamma på middag och efterätt, sjukt gott! Blev en del solande och körde även årets första dopp i poolen (vattenpölen som Johnny kallar de). Det var för varmt idag men ska inte klaga efter den långa vintern vi har haft. Jag älskar sommar, nu har jag vart ute på en liten promenad med Lina och en av hennes lilla valpar. Nu ska Lina få fixa till det sista i min blogg eftersom att jag inte förstår någonting haha.



avslutat kapitel

Nu har jag avslutat ett kapitel i mitt liv. Du och jag är so over, jag avslutade det på ett moget och bra sätt, det går inte att du ska kunna knäppa med fingrarna hur du vill så är jag där. Det är slut med det nu men jag hoppas vi fortfarande kan vara vänner eftersom att jag vet att vi fortfarande kommer ses pga gemensamma vänner. Du och din nya hund. Men det känns bra, har ju inte umgåtts med dig på ett bra tag vilket jag tror är bra, annars hade jag aldrig vart så stark och kunnat sagt nej idag. Men jag gjorde det och jag är stolt över mig själv.
Hoppas det sved!

solen är tillbaka

Såå ja. Solen är tillbaka och nu har jag legat och pressat lite på balkongen men nu ska jag åka upp till mamma och lägga mig och sola. Jag älskar att sola, det är därför jag älskar sommaren! Sen ikväll blir det en promenad ner vilket ska bli skönt.

bytt till blogg.se

Ja nu har jag bytt från nathale.devote.se till blogg.se. Jag förstår ingenting utav blogg.se men ska väl inte vara så svårt att lära sig. Tack lajnalizm.blogg.se som hjälpte mig med designen. Känns konstigt att ha bytt eftersom att jag har haft min andra blogg i över två år nu men det är bara att gå vidare.

I morse var jag ute på promenad bort till Västerängsskolan och tillbaka och det var väldigt varmt ska jag säga, höll på att dö! Nu ligger jag bara här hemma i sängen och är lite halv bitter eftersom att solen har gått i moln och jag som ville sola. Ska väl sätta igång och städa lite kanske. Ciao!

RSS 2.0