Söndagsjobb

Shuttelu! Just nu sitter jag på tåget och ska åka och jobba 11:45-20:00 känns helt okej. Igår var jag så jävla lack, skulle ta tåget från stan som gick 22:10 men tåget var såklart försenat så jag kom till Bålsta 23:03 och missar min äckliga kuk buss med tre minuter och när det är helg så går bussen bara en gång i timmen så jag fick köra en 40 minuter lång promenad på kvällskvisten och när jag kommer hem så har jag tappat mitt busskort. 1000 spänn åt helvetes, hata SL för all framtid.

Ami James

Alltså måste bara få skriva av mig lite, Ami James gör mig helt jävla galen. Han är så sjukt jävla snygg. Skulle kunna offra en tå för att få gifta mig med han, seriöst alltså..

Hej helg

God morgon! Sitter på jobbet nu och kollar på Nyhetsmorgon lördag. Igår så var jag bara hemma hela dagen och tvättade och bara tog det lugnt, vilket var jävligt skönt. Runt klockan sju låg jag i sängen med en kopp te och tänkte sova tidigt så att jag fick sova ut eftersom att jag skulle upp 05:15 idag och jobba mellan 08-20. Då händer det som absolut inte får hända. Tina och Patrik ringer och dom har varit på kryssning och vill ha med mig till Villan, för vad är Villan en fredag utan mig? Så jag blir aspepp och gör mig i ordning och åker till Jakan där var det noll drag men hann få i mig två cider, en öl och en shott på typ 40 minuter. Sen drog vi till Kallhäll ett tag sen var det dags för dom att gå och sussa. Drog förbi Kungsängen och tog en öl med en kompis som jag inte träffat på år och dat. Sen åkte jag hem, var hemma vid 12 och here i am, trött as fuck.

Lill untzdag

Nu har jag precis gått av mitt 24 timmars pass, dags att åka hem och överdosera näs spray och sova. Blir inget sola för mig, känner mig inte pepp på det för fem jävla öre, kukförkylning. Ska ringa Therese när jag kommer hem också för att höra hur hon och David hade det i Egypten. Ikväll kanske det blir vinkväll med Pia på Villan eller kanske bio i Kista, eller så är jag bara hemma. Låter som att hemma är det bästa alternativet just nu men blir väll rastlös sen när jag har sovit och gör saker som jag faktiskt kunde hoppa över. Skulle faktiskt behöva sova ut och bara ta det lugnt hemma, har ju en skön jobbhelg framför mig. Not.

Tänkte

Tänkte bara berätta att jag är sjukt jävla förkyld. Kuk! Är fortfarande på jobbet och blir kvar till i morgon bitti, hoppas att jag får gå och sova innan klockan 12 iaf men det kan jag väll glömma, vad bitter jag är just nu känner jag. Får typ sätta en papperstuss i ena näsborren. Snygg brud, Cha!

Sjuk tjej!

Sitter på jobbet och degar lite just ny, har åkt på världens jävla förkylning och det kliar i halsen. Inte så jävla bra, nej. Får skjuta upp mina planer ännu mer nu bara för det, mina hemlisplaner. Jävla skit. Får kanske ta det nästa vecka? Mysigt det kommer att bli! Som sagt jag börjar känna mig jävligt hängig och funderar på att ta ledigt så jag inte jobbar natten inatt så jag är frisk tills i helgen när jag ska jobba. Har inte bestämt mig än men får se! Later

Tisdags pepp!

Sitter just nu på Jakobsbergs station, är ca en halvtimme tidig till jobbet men vad ska man göra om det har snöat massor. Sitter och lyssnar på Hoffmaestro med någon live låt från Berns. Sitter här och taggar till inför mitt 24 timmars långa arbetspass. I morgon bitti när jag slutar blir det en 24 minuters i solariet innan jag åker hem och sover. Redan Untzdag i morgon, men det blir nog inget untzuntz för min del. Håller mig till helgen, eller ja fredag gör jobbar på söndag så det blir lugnt på lördag. Nej nu ska jag snart börja gå mot jobbet men ha en thung dag. Sho!

Mobil blogg

Long time no see! Sitter på jobbet och gör inte speciellt mycket just nu så gled runt lite på mobilen och kom på att jag inte hade bloggat på ett bra tag så tänkte slänga in ett inlägg nu när jag ändå inte har så mycket för mig. Jobbar till 20 ikväll sen i morgon jobbar jag dygnspass 08:00 till 08:00 på Untzdag vilket är lill Lördag kom jag på nu och jag är ledig torsdag tror jag. Kanske blir en öl eller något! Annars är det inte så mycket som händer just nu. Kanske uppdaterar senare. Puss folks!

RSS 2.0