Lindsay Lohan, i love you!


Tack Cathi!

Nu har Cathi hjälpt mig att göra om min blogg, #nöjd! Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade vid kvart över sex när johan kom hem och skulle byta om till arbetskläder. (Han hade sovit hos sin pappa) Vilket resulterade i att jag har sovit som en kratta inatt. Sov med tänd lampa, stängde av den vid halv 1. Sen vaknade jag typ 1 gång i timmen under hela natten och vaknade direkt när han stoppade in nyckeln i dörren i morse. Man kan säga att jag hatar att sova själv. 
 
Men har för det mesta suttit vid datorn, har beställt en vinterjacka idag också. Det blev en Boomerang Alexandra och så beställde jag till en stor och fin päls att ha på luvan också. Måste till centrum och lämna in tre filmer på Hemmakväll och så kanske jag ska hämta ut ett paket om posten kan komma nån gång!

TIPS

Jag tror jag är kär! Nu måste jag lägga mig i sängen och läsa.

Nostalgi

Herregud, blir helt varm i hjärtat när jag läser igenom den här bloggen som jag startade sommaren 2010. Vilka minnen. Jag måste bara säga att Lina Millqvist vad jag älskar dig och våran sommar 2010. Jag blir seriöst gråtfärdig! Det har hänt en del sen dess. Jag har skaffat pojkvän, och vi har köpt lägenhet tillsammans som vi också har TOTAL RENOVERAT. Men det var värt det för jag älskar lägenheten som den ser ut nu. Det är några möbler vi ska byta ut bara sen är allt så gott som klart. Nu måste jag fortsätta och läsa igenom bloggen men var bara tvungen att slänga in ett inlägg. #love

RSS 2.0