Veckans låt!

Toppen - Vad söt du är

Gårdagen

Igår så vaknade jag och frugan runt halv 12 (!!) Vi sover allt för länge, en dag vaknade vi halv fyra, det är skamligt! Men iaf, då kom vi på att vi skulle ha piknick så vi gick till Ica och handlade lite potatissallad och rostbiffoch bröd och lite annat smått och gott. Efter det gick vi hem igen och jag somnade i två timmar. Sen senare på kvällen så gick vi ut och åt på Lycky house. Gott gott! När vi satt på Lycky house satt vi öven och planerae en liten utflykt.

Idag så vaknade vi samma tid som igår, nu är jag hemma och håller på att tvätta och har precis duschat och ska snart brja göramig i ordning öfr då ska vi åka in till stan och shoppa lite och sen gå på bio hade vi tänkt. Om det inte blir så att vi hamnar i en park med massa, massa alkohool! :) Puss påre!

Lillebror

Jag och Lillebror på min 20års dag


Uppe med tuppen

God morgon (!!) I morse vaknade jag av att min andra mamma säger till Lina "Väck Loppski hon ska med mig till Willys och handla när du åker och jobbar" Jahha tänkte jag och så var det bara att slita sig upp från sängen och ta en kopp kaffe och en cigg på baksidan i solen med Lina. Nu har vi precis kommit hem från Willys och ska snart gå till Bolaget. (Hänga på låset AB) Men det är lika bra att gå dit nu annars kommer ju garanterat Kiren vara slut och då blir jag galen! Idag blir det grillning och dricka vin, lite myshäng dagen innan midsommar. Frugan är hemma vid tjugo över sju så jag får väl hänga med mamma #2 tils hon kommer hem. Ska även möta min originalmamma och hämta fem liters vin dunken. Hörs senare! Puss

Dagens låt

Booty Luv - Say it (Nero remix)

Serious

Väx upp och sluta bete dig som tretton år. Du har förändrats mycket på ett år och när du håller på som du gör får det en att tänka om, du är ingen vän längre för vänner håller för i helvette inte på som du gör. Tänk på dina vänner för en gångs skull, snälla! Vad skulle du ha gjort om du var i min situation? Tänk på de. Men om du vill tjaffsa över det här, kör bara. Men kom inte till mig sen om du har problem fr jag är trtt på att ba finns där när du har det. Stå upp för dig och sluta med det du håller på med.

Fint väder

God morgon. Solen skiner ute och idag är det lill lördag, hur bra som helst! Droppade precis Lina vid tåget och nu är jag hemma. Det var inte igår. Om ett tag ska jag gå ner och betala min mobilräkning hade jagtänkt sen runt två ska jag åka upp till mamma fr att sola och bada lite och spela badminton med lillebror, blir förmodligen lite grillning också. Lovely day!

Jag 20 år

 

fabriken

hos mamma

hos mamma


Helgen

Fredag: Stora dagen D. Det var då jag fyllde 20 gamla år. Började dagen med att vakna upp hemma hos Lina runt tjugo i tio tiden då Linas mamma kommer in "Loppski systembolaget öppnar om tjugo minuter!" Men det struntade jag i och låg kvar i sängen ett litet tag till, sen gick jag hem och duschade och sen kom Lina förbi så gick vi ner till bolaget. Jag var livrädd att gå in där haha! Efter det tog vi bussen upp till mami och spelade badminton med lillebror och sen kom även storebror och morfar och hans fru. Det blev grillning och efterrätter och massa drinkar. Sen bestämde vi oss för att röra oss ner till centrum då Jonas och Grönis mötte oss på bussen. När vi kom hem till Lina så däckade Jonas och Grönis och Ted skulle hem och byta om. Dom däckade också. Så jag och Lina (partyprinsessor som vi är) bestämde ossför att åka in till stan. Vi mtte upp Nikolina, Marek, Linus och Victor och åkte till Fabriken. Det var riktigt roligt där det var ett bra tag sen jag var där. Sen när det stängde vid tre (första tåget går tio över 5) så visste vi inte vad vi skulle göra så då blev vi erbjuda efterfest på Berns. Varför inte? Så vi hoppade in i en taxi och åkte dit och det ångrar jag inte för det var riktigt jävla roligt. Vid halv 5 vinglade vi ut och gick till tåget och åkte hem och sov.

Lördag: Efter fyra timmars sömn var det bara att vakna igen och gå till bolaget för att köpa lite cider och öl. Hade kvar två Kir flaskor sen kvällen innan också ock en drack vi upp direkt när vi vaknade. Sen blev det till att sitta och dricka på Linas baksida och lyssna på musik sen blev det grillning och så, trevligt trevligt. Sen så beslöt vi oss för att åka in till stan. Vi mötte upp Linus och Fabian och sen massa andra människor och hamnade på Gustav Adlofs torg där det var nedräkning till tolvslaget och det var så sjukt mycket folk och sjukt bra drag. Efter det bar det av till Dovas där det blev massa shottar och öl. Fulla som kastruller skulle vi gå till sista tåget, jag springer såklart åt fel håll och vi missar det. Men det gör inte så mycket för vi går till Donken och äter och sen hittar vi massa roliga människor på vägen. Sen åkte vi hem och sov. Lyckad helg!

Snart

Kommer det komma upp massa bilder från igår, har säkert 100 bilder!

Onsdag

Är lika med lill lördag. Vaknade vid tolv i morse hemma hos Lina och sen blev det frukst som faktiskt inte bestog av godis och ostbågar. Det blev två rostade mackor med juice. Efter det öppnade vi balkongdörren och såg att det var fint väder ute. Nu har vi suttit på hennes baksida och pumpat musik och snackat lite om sommarens händelser. Vad ska man säga?
Det kommer bli grymt!


Idag skulle jag behöva åka upp till mamma en snabbis och träffa lillebrorsan men vet inte om jag orkar göra det än. Så får se hur jag gör. Igår jobbade jag på dagis igen, det var ett till tre åringar och det var bland det jobbigaste jag har gjort. Efter jobbet gick jag hem och satte på mig mjukiskläder och sen tog jag min dator och gick ner till Lina för att bara kolla på film och sega. Nej nu ska jag göra något drastiskt. Puss

Softa, tjäna pengar..

KOLLA DEN!!

http://www.youtube.com/watch?v=pYgT0_g77U0

Chocolocko

Fredag idag.

drägget


Så såg jag tydligen ut i fredags, och det var värre i lördags kan jag lova.


En annan idiot

Du anar inte hur mycket du har sårat mig, jag berättade allt för dig i lördags om hur jag kände. Jag grät på din axel och du kramade mig, du struntade i alla just då för att jag grät. Just det ögonblicket känndes allt bra. En timme efter är du samma äckliga idiot som du alltid har varit. Du har spelat ditt spel allt för länge med mig, jag tänker inte ta det längre och jag kan inte säga att jag kommit över dig men jag är en bra bit på vägen. Som tur är har jag mina vänner som stöttar mig i vått och torrt. Du kan spela ditt spel, men gör det inte med mig! Glöm inte.. Det är du som har satt ribban.

Vet ni vad jag gör?

Jag tankar dom fyra senaste avsnitten av One tree hill. Ni som känner mig vet att det inte finns någon serie som jag älskar så mycket som den. jag har inte sett det på sjukt länge så ska bli roligt att se vad om händer nu, det här är något som jag verkligen har väntat på. Nu kommer jag bli känslomässigt instabil igen, det brukar bli så när jag kollar på One tree hill.

Tisdag, CHECK

Så nu var tisdagen avklarad också, sovit riktigt bra inatt och gick upp och gjorde mig i ordning och sådär sen gick jag ner till Centrum och mötte upp Lina som skulle köpa en studentklänning och hon köpte en jättefin som hon redan hade kollat ut. Efter det gled vi ner till Lina och lagade middag. Det blev makaroner och köttbullar i gräddsås. M U M S!

Sen kollade vi på den där häst filmen som är från typ 90-talet, Sherdil. Sen klockan sju blev det en prommis med valparna till centrum för att möta upp Ida och sen ta en promenad bort till Västerängen nästan där valparna fick leka av sig lite och bråka med varandra. Sen var det att gå och köpa cheesballs och läsk och gå hem till Lina och kolla på säsongsavslutningen av Desperate Housewifes. Sjukt spännande.

Hepårre


Tisdag

Idag är det tisdag, nu har jag diskat, duschat, gjort mig i ordning och ska smart möta Mförmodligen beroende på när han slutar. Sen ska jag följa med Lina och köpa en studentklänning i Centrum. Idag blir det nog Toy story och godis igen. Sköna chilldagar för snart är det helg då Lina tar studenten och då blir det full rulle kan jag lova. Dagen som min lilla Prinsessa ska hämtas är flyttad till fredag (!!!) Vill inte att hon ska åka.

Sen en annan sak, det känns som att det börjar bli lite för mycket med dig. Träffat dig alltför mycket den här sista helgen. Det är till och med att det börjar kännas jobbigt pga all nostalgi. Det var länge sen men allt sitter fortfarande kvar, du är trots allt the one and only jag någonsin har haft.


god natt

Nu kom jag hem för ett tag sedan efter att ha lagat middag med Lina, det blev som sagt kroketter, flääskfile och mangoraja sås. Vi hoppade bean. Sen bärde vi in en videospelare och kollade två VHS filmer, det blev Eva och Adam fyra födelsedagar och ett fiasko och ett småkrypsliv. det var trevligt, vi åt en del godis också, håller på att spy. Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Natti Natti

RSS 2.0