LOVE LOV LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE


Jobbhelgen är avklarad!

Nu har jag börjat jobba igen, helgen har gått bra och fort. Igår var en lång dag, började jobba halv 7 sen skulle vi ut med jobbet och äta och kolla på Babben Larssons show, Vad hände? Den var sjukt bra. Så igår var jag hemma efter 11 på kvällen, jag och Johan satte oss och tog en Bailys och pratade lite sen gick vi och la oss. Somnade direkt. Sen i morse vaknade jag när Johan skulle gå till jobbet, så ringde pappa och surra lite vid halv 7 i morse. Morgonpigga klubben i den här familjen. Men sen lyckades jag somna om och Lina ringde och väckte mig vid halv 12. Nu har jag städat och plockat undan lite och sitter i soffan. Nej nu ska jag käka lunch!

          
 
 

I cant wait here forever, for you to come home to me


Älskling den vill jag ha!



Du som undrar vad jag ville ha i julis :)

Friday night

Idag har jag som sagt tvättat. Det blev 6 maskiner oh sen har jag kollat på sex and the city och städat lite. Nu sitter jag och väntar på Cathi så ska vi till bolaget och köpa lite öl sen ska vi hit och göra mini julbord. Varför börjar jag jobba i morgon? Känns som att jag hellre hade kört en helkväll. Lite trött på jobbet har väll ingen dött av? Heheh skämt och sido! Nej nu ska jag kläpå mig och gå till centrum och möta Cathi!
 
Titta så fint jag har gjort på balkongen :) Heheh..

Tvätta, städa, julbord och x-factor

Idag är det fredag och jag har tvättat sen klockan 7 i morse. är klar om ungefär en timme, sen ska jag vika in all tvätt. Kill me! Jag bad den där skolan skicka ut information till mig igår om Pr-utbildningen och jag blir bara mer peppad nu. Utbildningen verkar bra med olika inriktningar inom Pr. Jag kanske faktiskt får nytta av min 3 åriga utbildning i Media då som jag gick i gymnasiet. Kursen börjar i Januari och jag vill typ börja den då. Men det är för tidigt, måste fundera lite mer vad jag faktiskt vill göra. 

Torsdag

Igår satt jag och kollade på massa yrkesutbildningar. Helt besatt! Har iaf hittat en "pr assistent" utbildning som jag faktiskt blev lite sugen på. Den är på måndagar mellan 18-21 i 15 veckor vilket betyder att jag fortfarande kan arbeta heltid. Hur bra? Men inget är bestämt än men känner att jag måste göra någonting med mitt liv, utbilda mig och skaffa mig ett riktigt bra jobb. Men nog om det. Jag kör ju Sex and the City maraton och nu är jag snart klar med säsong tre, så himla bra serie! I morgon ska jag och Cathi ha julbord här hemma hos mig. Halleluljah!

Har inte bloggat sen i lördags

Har bara inte vetat vad jag ska blogga om, har inte gjort så mycket. Igår åkte jag till Kallhäll och tog en promenad med Tina sen gick vi hem till henne och åt lunch och kollade på film. På lördag är dagen D, då börjar jag jobba igen. Skönt att få lite rutier, jobbar nu i helgen men nästa helg är jag ledig och då är det första advent. Ska åka och köpa julpynt och ungås med min pojkvän. Jag har inte läst klart boken jag hålle på att läsa, Fifty shades Darker. Ska nog läsa lite nu! 
 

Rastlös

Fördelen med att vakna tidigt är att man kan få ut mer av dagen, om man har något att göra. I morse kollade jag på nyheterna och drack kaffe, sen gick jag ut och tog en powerwalk, sen när jag kom hem så målade jag om mina naglar och det blev inte alls bra. Har samma som innan med glittret men nu har jag röd färg under. Hur tänkte jag där? Men det glitriga nagellacket var jättevårt att få bort så orkar inte ens försöka göra om det idag. Sen har jag kollat några avsnitt av Sex and the City. Klockan är halv 1 och det känns som att det snart är kväll. Mina kompisar har typ inte ens vaknat än, och Johan jobbar. Nu får jag psykbryt snart måste hitta på något.

Nyhetsmorgon lördag

Sitter och dricker kaffe och läser nyheterna och har på tvn med Nyhetsmorgon Lördag. Bra start på dagen!


Lördag morgon

God morgon! Nu undrar ni säkert vad jag gör vaken klockan 10 i 8 på en lördag morgon. Men igår blev det väldigt lungt, Johan kom hem från jobbet vid 5. Sen lagade han middag och sen kollade vi på X-Factor men vi såg bara när alla sjöng sen när Gustavsson 3 tr började så gick vi och la oss så jag ska gå in och kolla på tv 4 s hemsida och kolla vem som åkte ut så fort jag har skrivit klart. Nu har Johan precis åkt till jobbet. Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på idag än, får se vad som händer och sker. 

Rihanna - Cheers (Drink to that)

Det här blir fredagens låt, älskar videon! Nu ska jag börja städa.

Fredag

Idag vaknade jag av att jag fick massa pussar av Johan innan han gick till jobbet. Sen somnade jag om igen och vaknade vid 20 över 7. Låg kvar i sängen till typ 20 i 8 då gick jag upp och kollade på Vakna med the Voice sen åt jag frukost och nu har jag precis kollat på Fråga Olle. Tänkte ta tag i städningen snart, tänkte skura badrummet och kanske tvätta det sista som jag egentligen skulle ha tvättat i onsdags. Ikväll ska jag umgås med min pojkvän och kolla på X-Factor. 

Alicia Keys - This girl is on fire

Den är bara för bra

Torsdag den 15 November 2012

Skrev ut min blogg adress på min Facebook idag, det syns i statistiken. Idag har jag inte gjort så mycket, jag har kollat på filmen Cockpit och blev faktiskt överraskad åt det bättre hållet. trodde faktiskt inte att den skulle vara så bra. Sen har jag inte gjort så mycket mer, pratat med Cathi typ! Pratade om en grej idag som jag nog inte får skriva ut här än. Kanske gör det ikväll. Det har ingenting med mig att göra, its all about Cathrine! Men det är en bra sak iallafall, är så glad för hennes skull! Om ungefär två timmar kommer Johan hem, äntligen. Ja som ni märker händer det inte så mycket i mitt liv, sitter bara här och skriver om ingenting. Det har kommit ut ytteligare en ny film om SD. Vilka jävla nollor, nackskott. Puss
 

Var bara tvungen att lägga upp den här

 
 

INSTAGRAM BILDER

             
             
             
            
            
Måste erkänna att jag saknar sommaren! Men först ska det vara Julafton. Cathi nästa sommar ska vi sitta på massor av uteserveringar och parkhänga med massa öl! 
 
 

Onsdag den 14 November

Idag tvättade jag två maskiner vid klockan 8 i morse, tvättade sängkläder och mattan i köket. Sen har jag städat lite, kollat på Fröken sverige och nu ligger jag och kollar på Sandor / Ida. Kollade även live på aftonbladets hemsida med presskonferensen med Erik Almqvist. Det har kommit ut en video på när han uttalar sig rasistiskt mot Soran Ismail och någon till kille. Han kallade även en tjej som frågade vad dom höll på med för hora. Det är pinsamt! Nu sitter jag och väntar på att Johan ska komma hem så ska vi åka och handla lite sen ska jag laga middag och bara ta det lungt. 

Tatueringar

 
 
 

Händer mycket på 1 år

Herregud vad det kan hända mycket på 1 år. Nu när jag läser blogg inlägg från oktober/november förra året och jämnför det med nu. Vi bodde på Gärdet i en lägenhet som vi hyrde i andrahand av en kompis till mig. Vi var stressade båda två att vi var tvugna att hitta en ny lägenhet så fort som möjligt. Jag jobbade i Aspudden och jobbade mellan 16-22 nästan varje dag. Vi gick alltså om varandra hela tiden och hann knappt aldrig ses. Nu sitter vi i våran lägenhet i Jakobsberg och jag jobbar nästan bara dagpass. Älskar när det blir bra!
 
En bild från när vi bodde på Gärdet

God morgon

Idag är det Onsdag, trodde det var Tisdag när jag vaknade? Igår åkte jag hem till Pia i Sundbyberg och var där hela dagen tills Johan kom och hämtade mig när han åkte hem från jobbet. Sen när vi kom hem gick jag till centrum och tog en öl med Tina och vi pratade jobb och lite annat. Sen gick jag hem igen och umgicks lite med Johan sen somnade jag. I morse kom jag på att igår hade jag bara ätit två Chicken jr från Donken när jag var hemma hos Pia. Hungrig tjej i morse kan jag säga. Blev iallafall äggröra med några svarta oliver och isbits vatten. Nu ska jag springa ner i tvättstugan och kolla om den är ledig. 

My beautiful nails

 


Tisdag

 
Har varit dålig på att blogga dom senaste dagarna. Igår köpte jag nytt nagellack det blev ett ljusrosa sen köpte jag ett glittrigt som jag har över. Det blev skitsnyggt, för det glittriga har stora och små glitter i sig så det inte bara ser ut som massa glitter. Ska försöka fånga det på bild sen. Det är inte det lättaste har försökt skickat bild till Cathi men man ser inte så bra. Men ska försöka iaf. Nog om mina glittriga naglar! Igår såg Johan även dom två sista Johan Falk. Nu har jag sett dom två gånger, dom är så jävla bra. Dom filmerna har verkligen berört mig. Jag förstår inte me det är nått i dom där filmerna, och Seth Rydell... Det är garanterat de bästa polis filmerna som har gjorts i Svens historia iallafall. Jag förstår inte riktigt, eller jag har funderat på det sen jag såg den sista Johan Falk första gången. Varför blir man polisinfiltratör? Om det kommer fram får du flytta utomlands, byta identitet en gång i halvåret, ALLTID vara på din vakt. Är det ett liv? Förstår faktiskt inte varför man ens kommer på tanken. "Man tror inte att det ska sluta så" Nej självklart inte men tänk tanken ATT det faktiskt kan sluta så. Vad ska jag då hitta på idag? Denna eviga frågan. Ikväll blir det iaf en riktig myskväll här hemma, ska försöka mig på att göra biff Rydberg. (Heter det så?) Sen blir det nog någon film också. 
 
              
             
Snälla ta mig till någon av dom här platserna?
 
 

Helgen

I fredags var jag och Johan på middag hemma hos Jonas. Det var trevligt. I lördags så var jag hos min farfar som fyllde 70 år sen åkt jag hem till Jonas och drack några öl, tog en taxi hem vid halv 3 ungefär. Det har vart en lugn helg vilket är riktigt skönt.  Idag har jag gjort en stor kyckling sallad med bulgur som står i kylen så slipper jag tänka på lunch dom närmsta 3-4 dagarna iaf.. Köpte nytt nagellack idag också som jag ska testa snart. 

Fredag den 9 november

Vaknade vid halv 7 i morse när Johan åkte till jobbet.  Gick upp och käkade frukost och kollade på vakna med the voice, sen tog jag en kaffe och kollade igenom alla bloggar, facebook och instagram. Efter att jag hade slöat framför datan hoppade jag in i duschen sen gjorde jag ansiktsmask sen har jag målat om naglarna. Det blev samma röd som innan med en guld glittrig tipp på ringfingret fast på höger hand. Snart kommer Johan hem och ska äta lunch med mig. Sen ikväll blir det middag och X-Factor hemma hos Jonas!

Ja tack


 

Girls night out

           
          
 
 

Min jacka har kommit

Äntligen har min jacka kommit, och den satt perfekt. Den är jättefin, jag är kär!


Love it!

 
 
       
       
                  
 

Torsdag 8 November

God morgon!
 
Igår blev det mest bild uppladdningar. Eller jag skrev ett inlägg på morgonen när jag var pepp på att gå ut och gå och sen gå till Ikea. Men sen slutade med att jag kollade på Brekfast at Tiffanys istället. Så tog bort det inlägget haha. Den filmen är från 1961 oh jag jag kunde inte slita mig från tvn. Mycket bättre än vad jag trodde att den skule vara faktiskt. Sen efter att jag hade kollat på filmen städade jag här hemma och sen gick jag till bolaget och köpte två flaskor Masi. Sen när jag kom hem gjorde jag i ordning fläskfilen och sen la den i ett folie paket med vitlök, lök m.m. Sen blev det middag och vin när Johan kom hem. Så himla mysigt. Sen gick vi och satte oss framför tvn och drack lite mer vin och satt och prata fram tills klockan var nästan 10 då gick vi och la oss. 
 
Vad är planen för idag då? Jag har städat badrummet och det fins nästan ingenting annat att städa här hemma. Jag har liksom redan städat allt. Blev sugen på att gå till Ikea men sen när jag kollade ut är det helt grått och sen har jag inte den blekaste om vad jag ska köpa, Det jag vill köpa är typ matta till vardagsrummet, två vita byråar till sovrummet, ny säng eller nattduksbord. Finns liksom inget "litet" jag vill köpa så känns onödigt att gå dit för att köpa lite ljus? 

Lägenheten

Just nu sitter jag här och väntar på att Johan ska komma hem, sitter och tar ett glas vin och har precis kastat in fläskfilen i ugnen!


älskling


Stockholm

Idag har jag strosat runt i stan med mitt lilla hjärta Lina. Vi startade med att köpa present till Vincent, det blev en hoppande tiger. (Tigern i Nalle Puh) Sen gick vi och fikade på Espresso House där dom hade "valfri bakelse 10 kr" så vi var ju tvugna att ta en varsin bakelse också, hehe! Sen ringde hennes man och frågade om vi ville käka lunch med honom så medans vi väntade på honom gick vi runt i affärer och kollade. Sen blev det en Sushi lunch när han kom sen åkte jag hem. Nu har jag vikt in den sista tvätten och tänkte hoppa ner i sängen och läsa.
 
Bild från i lördags när vi var hemma hos Tina.
 

Espresso house

Nu har jag och Lina varit och köpt present till Vinsent och just nu sitter vi på Espresso house och fikar! Älskar lediga dagar!

 


Diamonds in the sky


 

Tvätt tisdag

I morse vaknade jag när Johan gick till jobbet, dvs halv 7. Men det var väll lika bra eftersom att jag skulle upp och sortera tvätten och börja tvätta klockan 7. Ska snart hämta upp den sista tvätten. Har hunnit duscha och sminka mig också för ska ta kvart i 12 tåget in till stan och träffa Lina och följa med henne att köpa present till lille Vincent och Stina. Blir nog en kaffe och skitsnack sen också skulle jag tro. Later!

Måndag

I morse vanade jag vid 10 i 7. Gick upp och gjorde frukost, ägg med bacon och en macka och tomat. Sen vid 10 gick jag till Hemmakäll och lämnade in tre filmer som vi hade hyrt sen gick jag och handlade på hemköp. Köpte ingridienser till bullar och middagen. Så nu har jag bakat vanilj bullar och väntar på att Johan är på väg hem från jobbet så att jag kan börja med middagen. Idag blir det hemmagjorda köttfärsbiffar med potatis och gräddsås. 
Det kom igen jacka idag heller, den kanske kommer i morgon. I morgon ska jag tvätta på morgonen sen ska jag in till stan och följa med Lina att köpa presenter.

Koppar garderob


 
Igår när jag var ute åkte min underbara man och klädde in våra garderobsdörrar i koppar. Så jävla nöjd är jag nu är det bara ett par handtag som ska på. 

Två ego pix från igår

 

 


Gårdagen

I går så åkte jag hem till Tina vid 12 tiden och vi hade champagne frukost, sen blev det rödvin. Sen bestämde vi oss för att åka hem till Tinas farmor som bor i Bålsta för att dricka vin och äta kex med ostbricka. Vi satt där i ungefär 3 timmar haha. Supertrevligt! Sen gick vi hem till pappa och kollade hans lägenhet och drack lite vin och bara pratade. Sen blev det faktist Bifrost (!?) men var där i max en timme sen gick jag och Tina till tåget. Tina hoppade av i Kallhäll och jag skulle hem, tills jag kliver av tåget då jag får en fix ide om att jag ska gå på Mp. Var där tills dom stänge sen fick jag skjuts hem i polis bil hahah det är helt stört men sant! Skulle egentligen ta en taxi men nu blev det gratis istället. För lat för att gå (tar max 10 min).. Orkar inte med mig själv. Så jag höll igång i ca 13 timmar igår. Det är inte dåligt!

London by christmas

 
 
 
 
 
 
Jag har aldrig varit i London men visst blir man lite sugen på att åka dit när man ser hur fint dom julpyntar? Jag vill gå på julmarknad, dricka varm choklad och shoppa massa fina julklappar! Ge mig jul nu!
 
 

Boomerang Alexandra

Kom hem till mig nu jag vill inte vänta längre!

Beautiful saturday

Den här veckan har jag jobbat onsdag - fredag 06:30 - 16:30. Jag har jobbat, kommit hem och duschat och ätit sen har jag somnat och så har det hållt på i tre dagar. Igår när jag kom hem så hoppade jag in i duschen och johan städade, dammsög och torkade golven. Sen lagade han ryggbiff med "pommes". Det var nå refflade potatis gejer. Sen kollade vi på X Factor och Gustavsson 3 tr. Efter det var det puss och godnatt.
 
Vaknade vid kvart över 7 i morse för då ringde Johans klocka för han ska jobba i helgen. Så nu har jag ätit frukost, kollat igenom alla bloggar och målat om mina naglar (röd för det är JUL snart). Sitter och kollar på nyhetsmorgon och ska nog hoppa in i duschen snart. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, ska kanske träffa Storebror och dricka lite vin. Vi kanske kan röra oss ut till Bålsta och våldgästa pappa också? Då blir han glad och jag har inte sett hans nya lägenhet än. 
 
Jusste måste tillägga att jag är ledig nu i tre veckor?! Lite semester såhär på höstkansten! Känns helt okej faktiskt.

RSS 2.0